Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sfaturi pt alegerea unui caracter

In jos

Important Sfaturi pt alegerea unui caracter

Mesaj Scris de -=Special-GoLd=- Mar Ian 25, 2011 9:15 pm

Un caracter e un lucru greu de ales depinde ce preferinte ai dak doresti ceva elegand si frumos Force Bladeru este cea mai buna alegere,daca doresti ceva puternic cu o viteza sa zicem medie WA e cea mai buna alegere,Force Shilderu este un caracter cu hp mare si apararea desi nu are prea mult atac. Wizzardul este un caracter agil si puternic pt un caracter magic avantajul acestui caracter este battel mod II care ii perminte sa atace cu 2 skiluri in acelasi timp deci este avantajat,Force Archerul este rapid are Critical si destul de mult defens rate cea ce il face bun si sa nu uitam datorita distantei de la care poate ataca este cel mai bun caracter in Dueluri. Bladerul seamana cu un ninja este agil puternic apararea sa este foarte buna si este cel mai bun caracter in lupta cu monstri are si atacurile critice foarte mari cea ce il face unul dintre cele mai bune caractere. Ei bine astea sunt toate caracterele ramane la aprecierea voastra ce alege eu va sfatuiesc sa alegeti Force Bladerul eu am unu de 176 pe Oficial si va recomand si voua sa incercati sa vedeti cum este daca stiti sa ii faceti set... Ne auzim in alte postari legate de alte subiecte

-=Special-GoLd=-
Membru
Membru

Jocuri Jocuri : Counter Strike
Warn : Sfaturi pt alegerea unui caracter Respect
Data de inscriere : 25/01/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum