www.rosocial.com
Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info :: Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info :: Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info
Pagina 1 din 1
www.rosocial.com
Te-ai plictisit ? Nu ai ce sa faci ? Vrei sa gasesti noi lucuri de facut pe net ? ROsocial.com iti ofera posibilitatea sa descoperi noi orizontori despre comunicare si socializare . Haide pe si pe si distreazate alaturi de cei 100 membrii
Toate cele bune !
Toate cele bune !
karboN- Vizitator
Re: www.rosocial.com
Nu este voie sa postati aici !
Hasis_The_Best- Administrator
- Jocuri : Counter Strike
Warn :
Data de inscriere : 10/11/2010
Importanttttttttttt!
Salutare tuturor!
Nu vreau sa fac reclama puteti sa stergeti topicul acesta dupa ce il veti citi!
De 2 sapt mi-am cumparat un domeniu.com si anume ownerii forumului acesta si administratorii daca vor sa infiinteze o comuntiate mare si sa mi se alature sunt rugati sa dea add la id evil_ice_staff veti avea gradele pe care le aveti si pe siteul asta! Cine doreste sa se alature comunitatii este bine venit si rasplatit
Nu vreau sa fac reclama puteti sa stergeti topicul acesta dupa ce il veti citi!
De 2 sapt mi-am cumparat un domeniu.com si anume ownerii forumului acesta si administratorii daca vor sa infiinteze o comuntiate mare si sa mi se alature sunt rugati sa dea add la id evil_ice_staff veti avea gradele pe care le aveti si pe siteul asta! Cine doreste sa se alature comunitatii este bine venit si rasplatit
Citeste!- Vizitator
Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info :: Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info :: Ne-am mutat pe www.galaxy-zone.wow3.info
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|